Kunnen we helpen?
Stel gerust een vraag of vul het formulier in voor een consult met een van onze specialisten.
24-uurs thuiszorg bij Parkinson
Heeft U de ziekte van Parkinson en wilt U graag thuis blijven wonen? Met de zorg van Zuster in Huis kan dat. Een inwonende assistent geeft U deskundige en liefdevolle Parkinson thuiszorg in Uw vertrouwde omgeving.
Kunnen we helpen?
Stel gerust een vraag of vul het formulier in voor een consult met een van onze specialisten.
Langer thuis wonen met Parkinson
Parkinson is een complexe ziekte met diverse symptomen. De behandeling ervan vraagt om een specialistische en deskundige aanpak. Dat geldt ook voor de dagelijkse zorg en begeleiding. Het goede nieuws is dat U hiervoor niet naar een zorginstelling hoeft. Ook Zuster in Huis biedt deze zorg en begeleiding, gewoon bij U thuis.
Lees hier meer over het verloop van de ziekte van Parkinson
Parkinson thuiszorg:
balans, structuur en regelmaat
De inwonende assistent die voor U gaat zorgen, heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met Parkinson. Ze kent het ziektebeeld en weet hoe ze het leven van iemand met deze aandoening zo aangenaam en veilig mogelijk kan maken. Ze ondersteunt U onder andere in Uw motoriek, zodat U de dagelijkse bezigheden langer zelfstandig kunt uitvoeren. Hierdoor houdt U energie over voor de dingen die het leven de moeite waard maken. De assistent zorgt voor balans, structuur en regelmaat.
Persoonlijke klik
Door de toewijding en exclusieve aandacht die de zorgverlener voor U heeft, leert zij U goed kennen – en andersom natuurlijk ook. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, waardoor ze ziet wat U nodig heeft. Aan een paar woorden of een veelbetekenende blik heeft ze genoeg. Dat maakt dat de zorg nabij en vanzelfsprekend is. Een groot voordeel van de Parkinson thuiszorg van Zuster in Huis.
“Er was nooit echt aandacht voor haar. Met de komst van twee inwonende zorgverleners is deze aandacht er wel. Je kunt zien dat de zorgverleners het werk met hart en ziel doen. Daarnaast zien wij een persoonlijke klik tussen onze moeder en de zorgverlener. Dit heeft een positieve invloed op haar welzijn en onze gemoedrust.”